Gold AG & Adem Ramadani - Era Ramazan

Unterhaltung

fanlink.to/EraRamazan
@ONIMA - smarturl.it/ONIMA

Teksti: Arian AGUSHI
Melodia: Kreshnik AVDIU
Aranzhman: Ardian KASTRATI
Mix & Mastering: Rrahman KRYEZIU
Video: Imagine FILMS
Skenari & Regjia: Arian AGUSHI

@Gold AG & Adem Ramadani - Era Ramazan
Connect with Gold AG
Facebook | GoldAG.Legend
Instagram | arianagushi
Connect with Adem Ramadani
AdemRamadanifaqjazyrtare
ademramadani78

#GoldAG #ademramadanizyrtare #ONIMA

KOMMENTARE

 • Marjo Kapedani
  Marjo KapedaniVor Stunde

  Selame aljkum vella

 • k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75parisVor 6 Stunden

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 • k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75parisVor 6 Stunden

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 • k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75parisVor 6 Stunden

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 • k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75parisVor 6 Stunden

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 • k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75parisVor 6 Stunden

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 • k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75parisVor 6 Stunden

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 • k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75parisVor 6 Stunden

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 • k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75parisVor 6 Stunden

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 • k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75parisVor 6 Stunden

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 • k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75parisVor 6 Stunden

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 • k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75parisVor 6 Stunden

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 • k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75parisVor 6 Stunden

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 • k_rim_rimk 75paris
  k_rim_rimk 75parisVor 6 Stunden

  # Nga Algjeria 🇩🇿 me ju, # Palestina 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸❤❤ # shtypëse, ose e shtypur # # Nëse nuk jeni # Palestinë 🇵🇸 # Rasti juaj i parë # Nuk ka asnjë çështje për ju # dhe asnjë parim Në të gjitha gjuhët e botës Save # Ruani lagjen Shejh Jarrah #Ruaj_SheikhJarrah_ lagje #Save_sheikh_jarrah # Спасти_район_ШейхДжарра # EyhJarrah_mahallesini_kurtar #Siehe_SheikhJarrah_Nachbarschaft #Sauver_le_quartier_de_SheikhJarrah #Salva_el_barrio_de_SheikhJarrah #Salva_il_quartiere_di_SheikhJarrah # Sheik Jarrah Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah #savesheikhjarrah # Sheik_Jurah # Jo_Judaizimi_Jerusalem Shpëtoni lagjen Sheikh Jarrah # Ne nuk do të largohemi

 • Mahmoud Alesmail
  Mahmoud AlesmailVor 6 Stunden

  رمضان كريم:)

 • Kosova Ferizaj
  Kosova FerizajVor 7 Stunden

  Shkoj ramazani erdhi bajrami ❤❤❤👏👏

 • Lenci Gjoka
  Lenci GjokaVor 8 Stunden

  O cfar ze te bukur ke adem te bekoft zoti

 • Arlind Hoxha
  Arlind HoxhaVor 8 Stunden

  Ju lumte goja per kete kenge te mrekullueshme ! Nostalgji per kohet e vjetra !Zoti na e pranofte agjerimin ishaAllah !

 • moni ferizi
  moni feriziVor 11 Stunden

  ℝ𝕒𝕞𝕒𝕫𝕒𝕟𝕚

 • Annette Jenkins
  Annette JenkinsVor 16 Stunden

  ssur.cc/girlsonlinekcs97 💖🖤👄 _L-o-V-e-S-e-X_👸 #👄今後は気をライブ配信の再編ありがとうです👩‍ #この日のライブ配信は、#かならりやばかったですね!#1万人を超える人が見ていたもん(#笑)#やっぱり人参最高!#まさかのカメラ切り忘れでやら1かしたのもドキドキでした, #在整個人類歷史上,#強者,Y( #富人和具有狡猾特質的人捕食部落,#氏族,#城鎮,#城市和鄉村中的弱者,#無`'#守和貧窮成員。#然而,人類的生存意願迫使那些被拒絕,被剝奪或摧毀的基本需求的人們找到了一種生活方式,#並繼續將其 融入不斷發展的人類社會。.#說到食物,#不要以為那些被拒絕的人只吃垃圾。#相反,💔#他們學會了在被忽視的肉類和蔬菜中尋找營養。#他們學會了清潔,#切塊,#調味和慢燉慢燉的野菜和肉類,#在食品市場上被忽略的部分家用蔬菜和肉類,#並且學會了使用芳香的木煙(#如山核桃,#山核桃和豆科灌木 #來調味食Y%_

 • Rinesa Berisha
  Rinesa BerishaVor 16 Stunden

  🤲🤲🤲🤲❤❤❤❤

 • Rexhep Treshnjeva
  Rexhep TreshnjevaVor 17 Stunden

  ju knoft zemra ☝

 • gezime tafxhafa
  gezime tafxhafaVor 19 Stunden

  Me tëvërtetë është shumë e bukur

 • DREAM OF CHARLI D'AMELIO
  DREAM OF CHARLI D'AMELIOVor Tag

  sikur te gith te kishim qen musliman e te lutim allahun qe krijoi cdo gje ZOTI AGJERIMIN JA U PRANOFT 💘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • bofooit gojo

  bofooit gojo

  Vor 33 Minuten

  Kush agjeron Allahu ju boft Kabull

 • bofooit gojo

  bofooit gojo

  Vor 33 Minuten

  i love your videos so much !?

 • Eda Axhami
  Eda AxhamiVor Tag

  Urime bajrami musliman

 • Herolinda Halilaj
  Herolinda HalilajVor Tag

  Zoti ja u pranoft te gjithve muslimanve

 • Fation tony
  Fation tonyVor Tag

  Allahu ju shperbleft me xhehnet ju dhe te gjithe myslimanet kudo ne bot zoti ja pranoft sakrificen dhe mundin qe bejn per tmadhin allah dhe per kedo qe te pakten e permend ne kete muaj te begat zotin dhe ketyre dy bylbylave zoti i dhasht me tmirat

 • Erza Zeneli
  Erza ZeneliVor Tag

  urime razani❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻shum e shum

 • Erza Zeneli
  Erza ZeneliVor Tag

  alah fale❤️❤️🥰🥰😍🤩🥺😢😭😓😥🤗😰😪😷🤧🤲🏻🤲🏻🤲🏻👏🏻🤲🏻🤲🏻

 • sara imran
  sara imranVor Tag

  Allahu te Nderofte Adem Ramadani per kyt ilahi te mrekullueshme 🤲🏻🤲🏻

 • fouoii gyhh

  fouoii gyhh

  Vor 17 Stunden

  Zoti ju ndimoft gjithve

 • Bajram Beganaj
  Bajram BeganajVor Tag

  Shum bukur mashalla 🕋🕋🕋🕋🕋❤️❤️❤️🕌🕌🕌🕌

 • Femi Sefa
  Femi SefaVor Tag

  Amin. Amin. Zoti. Vshrblej amin

 • Liona Perteshi
  Liona PerteshiVor Tag

  ALLAHU 💕💕💕💕💓💓💜💜💙

 • Enver Allciniku
  Enver AllcinikuVor Tag

  Hallall te dyve .

 • Ermal 54
  Ermal 54Vor 2 Tage

  Zoti na ruajt ishalla

 • ORNELA ZYLFA

  ORNELA ZYLFA

  Vor Tag

  Mashallah. Urime te gjith myslymaneve kudo qe jan. Zoti para ne mbrapa

 • ueeuu Shabani
  ueeuu ShabaniVor 2 Tage

  Hwbsh qq qys whuq 1hchq qucuq wucuwuw

 • Mubexhel Bajrami
  Mubexhel BajramiVor 2 Tage

  1gy

 • Ardi Kasami
  Ardi KasamiVor 2 Tage

  😇😇😇😇😇ahlla

 • vera palloshi
  vera palloshiVor 2 Tage

  wiah🤲

 • Celular Line
  Celular LineVor 2 Tage

  Gold Ag ska fjal per ty je i pa pershkushem respekte zoti te rujt e mos pafsh keq me si bravo per kengen

 • Oligers Xhafa
  Oligers XhafaVor 2 Tage

  Rrenqethje mishi 🤲🏻

 • Ushti Ushti
  Ushti UshtiVor 2 Tage

  Hallall e pac vella 🕋☪️

 • Aziz Buzolli
  Aziz BuzolliVor 2 Tage

  Amin

 • lejla morina
  lejla morinaVor 2 Tage

  Bosi

 • Suela Hoxha
  Suela HoxhaVor 3 Tage

  🙏🙏🙏😇

 • lindita Havolli
  lindita HavolliVor 3 Tage

  Zoti ju bekoft me ke ni ba me zemer me kajt se jam rrit pa nan me gjyshin I cilli u kan nje engjull njeri I knushem mka rrit me gjitha te mirat ishalla zoti me gjent e ka shperblu

 • bowen voowy

  bowen voowy

  Vor Tag

  Do tua thyejmë të gjitha rekordet botrore InShaAllah! Allahu ju ruajtë!!!

 • Dekretuesi Dekret
  Dekretuesi DekretVor 3 Tage

  Nana Adem Ramadan nuk bon ma, per qita jam i sigurt. ❤️👏🏾❤️❤️❤️🐐

 • ADNIT
  ADNITVor 3 Tage

  Super

 • Brendon Bytyci
  Brendon BytyciVor 3 Tage

  😘😘😘😘😘😘😘😘❤❤❤

 • Brendon Bytyci
  Brendon BytyciVor 3 Tage

  Urime ramazani

 • daim Hmza
  daim HmzaVor 3 Tage

  😭😭🤝🤝🤲🤲😞😞😞🕌🕌👍👍👍👍🎆🎆🧒🧒🧒🧒😘🥰😘😘😊😘😘😘😘

 • ueeuu Shabani
  ueeuu ShabaniVor 3 Tage

  Y sezwwys wh

 • Erdi Hajredini
  Erdi HajrediniVor 3 Tage

  O zoti ju bekoft shum keng e qellume

 • hen ko
  hen koVor 3 Tage

  Urime gjith muslimanve muaji i shejt i Ramazanit 🤲🏻❤️

 • Emily An

  Emily An

  Vor 2 Tage

  Vëllezër dhe motra të besimit islam, Urime muaji i veçantë dhe i bekuar i Ramazanit🌙! Ta shfrytëzojmë këtë muaj të mëshirës, paqes, bamirësisë për reflektim dhe përmirës

 • Vlora Zeqiri
  Vlora ZeqiriVor 3 Tage

  Respekt per Adem Ramadanin ju lumt se naknaqet zemerat 🙏🙏

 • Nazmi Odai
  Nazmi OdaiVor 3 Tage

  Shum qef e kam ket Muzak me ben me lot

 • Endi Sllamniku
  Endi SllamnikuVor 4 Tage

  5 milion views per 3 jav "13 prill - 9 maj" 👏 ju lumt shum ilahi e bukur. Allahu ju ruajt e ju shpërbleftë për këtë ilahi të bukur qa na e sollet e na e knaqt shpirtin se qdo dite me e degju nuk bohet bajat. Allahu ju dhasht sa me shum suksese se e meritoni me të vërtetë ❤️🤲👏👏👏

 • opzz xsin

  opzz xsin

  Vor 3 Tage

  gjith besimtareve musliman.dhe i shperbleft me.te.mirat e tij te pafund.Amin🤲

 • opzz xsin
  opzz xsinVor 4 Tage

  Urime gjith muslimanve muaji i shejt i Ramazanit ☝🏻🤲🏻❤️

 • DREAM OF CHARLI D'AMELIO

  DREAM OF CHARLI D'AMELIO

  Vor Tag

  @Emily An aminnn

 • Emily An

  Emily An

  Vor 2 Tage

  Urime gjith muslimanve muaji i shejt i Ramazanit 🤲🏻❤️

 • Asman Hoti
  Asman HotiVor 4 Tage

  Do tua thyejmë të gjitha rekordet botrore InShaAllah! Allahu ju ruajtë!!!

 • fouoii gyhh

  fouoii gyhh

  Vor 17 Stunden

  GJITH FALEMINDERIMET I TAKOJN VEQ ZOTIT 🤲☝❤

 • Gezim Tafa
  Gezim TafaVor 4 Tage

  Hj

 • sofe ademaj
  sofe ademajVor 4 Tage

  duh

 • California California
  California CaliforniaVor 4 Tage

  Zemra ju knoft tdyve allahu ja pranoft ramazanin Amin 🤲🙏🙏

 • opzz xsin

  opzz xsin

  Vor 4 Tage

  Ü

 • ekrem ekremi
  ekrem ekremiVor 4 Tage

  Mire shume Allahu ju ruajt. Po vallah qashtu ka qene.

 • Floriana Ibrahimi
  Floriana IbrahimiVor 4 Tage

  👏👏👏👏

 • Sumejra Imeri
  Sumejra ImeriVor 4 Tage

  Urime ramazani

 • Amra Ferati
  Amra FeratiVor 4 Tage

  😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

 • Mario Terezia
  Mario TereziaVor 4 Tage

  Adem Ramadani Gold AG Allahu Ju Ruajt Amin Ya Rrabin

 • ueeuu Shabani
  ueeuu ShabaniVor 4 Tage

  m htgdg gtdg gtdg gdg gdgdg mhdg

 • Anuar Halili
  Anuar HaliliVor 4 Tage

  Allahu ju rujt

 • Muabije Mustafa
  Muabije MustafaVor 4 Tage

  Ì

 • Nexhmije Morina
  Nexhmije MorinaVor 4 Tage

  Amin

 • Gento Casio
  Gento CasioVor 5 Tage

  MeashaAllah shum ilahi e bukur zoti ju nderoft

 • Miri B
  Miri BVor 5 Tage

  teksti Gold Ag dhe zeri Ademit kombinim perfekt ,,, Agjerim te pranuar vllezer e motra ,,

 • Arijan Idrizi
  Arijan IdriziVor 5 Tage

  Allahu ju shperbleft mashAllah

 • mahtab ctg21
  mahtab ctg21Vor 5 Tage

  Where this country

 • Kercova 6250

  Kercova 6250

  Vor 5 Tage

  The language is albanian but it was shot in macedonia 🙂

 • Alisa Sadiki
  Alisa SadikiVor 5 Tage

  Ü

 • Dej Javu
  Dej JavuVor 5 Tage

  GJITH FALEMINDERIMET I TAKOJN VEQ ZOTIT 🤲☝❤

 • Mahalakshmi P

  Mahalakshmi P

  Vor 2 Tage

  1:52 Win iPhone 12 PRO 🔽 denewss.info/channel/amufrNdop2qbw5E/video.html 在整個人類歷史上,強者,富人和具有狡猾特質的人捕食部落,氏族,城鎮,城市和鄉村中的弱者,無`'守和貧窮成員。然而,人類的生存意願迫使那些被拒絕,被剝奪或摧毀的基本需求的人們找到了一種生活方式,並繼續將其DNA融入不斷發展的人類社會。 說到食物,不要以為那些被拒絕的人只吃垃圾。相反,他們學會了在被忽視的肉類和蔬菜中尋找營養。他們學會了清潔,切塊,調味和慢燉慢燉的野菜和肉類,在食品市場上被忽略的部分家用蔬菜和肉類,並且學會了使用芳香的木煙(如山核桃,山核桃和豆科灌木 來調味食物煮的時候 1620629511

 • Nevrije Osmani
  Nevrije OsmaniVor 5 Tage

  Zemren ma knaqet me ket ilahi poo shumm ze te mir ke o adem halllall te qoft ❤

 • bowen voowy

  bowen voowy

  Vor Tag

  Urime gjith Muslimaneve muaji bekuar I ramazanit ❤️

 • Tetova Banesa
  Tetova BanesaVor 5 Tage

  Selamu Alejkum die Agjerim te Leht gjith vllezerve Shqiptar Es Bylbila qe na i dhurroi Allahu me na knaq me ket Ilahi Zoti i Bekoft Shqiptaret Aaaamin

 • Lali XhanTy
  Lali XhanTyVor 5 Tage

  MARSHALLA BUKUR VJEN KUR PO E NIGJOJ🤲🤲🤲☝🏽

 • Zimbeti Zimberi
  Zimbeti ZimberiVor 5 Tage

  🥰🤩😇👼🤲🤲🤲🤲👀💝

 • Melisa Kuqi
  Melisa KuqiVor 5 Tage

  🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰❤️✨🤲🤲🤲🤲

 • Rexhep Danqi
  Rexhep DanqiVor 5 Tage

  😭😭 😭☝👆🙌😭

 • Albani Alban
  Albani AlbanVor 5 Tage

  ☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻🤲🤲🤲🤲

 • Bleon Krasniqi
  Bleon KrasniqiVor 5 Tage

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 • Bleon Krasniqi
  Bleon KrasniqiVor 5 Tage

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 • Bleon Krasniqi
  Bleon KrasniqiVor 5 Tage

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 • Bleon Krasniqi
  Bleon KrasniqiVor 5 Tage

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 • Bleon Krasniqi
  Bleon KrasniqiVor 5 Tage

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 • Bleon Krasniqi
  Bleon KrasniqiVor 5 Tage

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 • Bleon Krasniqi
  Bleon KrasniqiVor 5 Tage

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 • Bleon Krasniqi
  Bleon KrasniqiVor 5 Tage

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 • Bleon Krasniqi
  Bleon KrasniqiVor 5 Tage

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 • Bleon Krasniqi
  Bleon KrasniqiVor 5 Tage

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 • Bleon Krasniqi
  Bleon KrasniqiVor 5 Tage

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 • Bleon Krasniqi
  Bleon KrasniqiVor 5 Tage

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 • Bleon Krasniqi
  Bleon KrasniqiVor 5 Tage

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 • Bleon Krasniqi
  Bleon KrasniqiVor 5 Tage

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 • Bleon Krasniqi
  Bleon KrasniqiVor 5 Tage

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

 • Bleon Krasniqi
  Bleon KrasniqiVor 5 Tage

  Ky Goldi ma knaq shpirtin 🔥, hallall

Nächster